Reparatie van Leer/ Vinyl of Stof/ Velours

Reparatie Leder (vinyl):

Wij bieden u de mogelijkheid om een scheurtje of gaatje in uw bekleding te repareren. Hierbij kunt u denken aan bekleding in uw voertuig maar het kan evengoed een buddyzit of een lederen stoel zijn. Tevens is het mogelijk om krassen en slijtageplekken weer te repareren. Wij gebruiken, waar nodig, speciale vulmiddelen voor de reparatie en spuiten de reparatieplek met behulp van een airbrush weer in de originele kleur. Het is zelfs mogelijk om uw leder in een andere kleur te laten spuiten. Ook een lederen object in 2 kleuren kan gerepareerd en/ of gespoten worden, zelfs een biesje.

Reparatie Velours/ stof:

Het is mogelijk om een storend (brand)gaatje in uw bekleding te laten repareren. Er wordt gewerkt met een speciale vezeltechniek, zelfs een gaatje in een patroon of in een hemel kan meestal worden hersteld. Wij vervangen geen bekleding, maar wanneer reparatie niet mogelijk is dan kunnen wij u wel verwijzen naar een stoffeerder.

Prijzen:

Elke schade is anders dus is het moeilijk aan te geven wat een reparatie kost. Omdat wij u graag een volledig advies en een goede prijs willen geven zullen wij u, in de meeste gevallen, vragen ons de schade te laten zien. Het kan zijn dat u een schade heeft die wij hier niet genoemd hebben, neemt u gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden voor een reparatie te vragen.

Wij werken ook op locatie en zijn daardoor niet altijd de gehele dag aanwezig.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u even te bellen voordat u langskomt.

Sitemap

logo-1.png

 

 

 

Cosmic Repair
Seizoensweg 7
7532 SL Enschede

Tel               : 053 – 478 57 52
Mob             : 06 – 46 223 224
E-mail         : info@cosmicrepair.nl

Kvk nr         : 51 65 2048
BTW nr       : NL82.32.888.70.B01
Rabobank : NL55 RABO 01067 56 877