Bumperreparatie

Reparatie Bumper:

In de meeste gevallen is reparatie van gescheurde bumpers of bumpers waar een gat of deuk in zit een mogelijkheid. Hiervoor hebben wij een speciale reparatiemethode waardoor het vaak mogelijk is de reparatie aan het voertuig uit te voeren zonder demontage. Na het repareren wordt de schadeplek weer in de juiste kleur gespoten (spotrepair).

Deze vorm van reparatie is vriendelijker voor het milieu en uw portemonnee!

Kunststof:

Kunststof is een materiaalsoort die vaak goed gerepareerd kan worden wanneer deze beschadigd is. Behalve een bumper kunt u bijvoorbeeld ook denken aan kunststof kappen van een scooter of scootmobiel. Of misschien heeft u wel een ander kunststof object dat u graag wilt laten repareren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen:

Elke schade is anders dus is het moeilijk aan te geven wat een reparatie kost. Het hangt van een aantal factoren af zoals; de plek, de laksoort, etc. Omdat wij u graag een volledig advies en een goede prijs willen geven zullen wij u, in de meeste gevallen, vragen ons de schade te laten zien. Uit ervaring weten wij dat wij u altijd een interessant tarief kunnen aanbieden.

De kwaliteit van bovenstaande reparaties is hoogwaardig en deze vorm van reparatie is een uitstekend alternatief voor het spuiten van hele delen als het om een kleine schade gaat. Zoals u al heeft kunnen lezen is er vaak geen sprake van demontage en mede daardoor kunnen wij besparen op arbeidsuren waardoor wij u ook voordelige prijzen kunnen berekenen. Het kan daardoor soms voordeliger zijn om een schade zelf te betalen in plaats van het op te geven aan de verzekering.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur

Sitemap

logo-1.png

 

 

 

Cosmic Repair
Seizoensweg 7
7532 SL Enschede

Tel               : 053 – 478 57 52
Mob             : 06 – 46 223 224
E-mail         : info@cosmicrepair.nl

Kvk nr         : 51 65 2048
BTW nr       : NL82.32.888.70.B01
Rabobank : NL55 RABO 01067 56 877