Onze Diensten

SCHADE HERSTEL

Bij Cosmic repair is het mogelijk uw auto te laten repareren en waar nodig schade te laten bijwerken.

Cosmic Repair: Wij Garanderen De Beste Service Die U Kunt Krijgen!

Wij gaan verder waar anderen stoppen!

Voor al uw smart repair schades ontvangen wij u graag in onze op maat ingerichte, werkplaats. Wij willen hiermee juist particuliere klanten in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van deze vaak voordelige vorm van reparatie waar vele (auto)bedrijven al gebruik van maken. Wij herstellen de schade in overleg met u; wilt u bijvoorbeeld een nette en vakkundig herstelde bumper of liever een nieuwe? Uw leer weer mooi fris? Of uw dashboard hersteld? Alles kan in overleg en wij adviseren u graag de beste en meest voordelige mogelijkheid. Schade aan uw voertuig hoeft dus niet per definitie meer een grote kostenpost te zijn. Service staat voor ons voorop, in overleg is er van alles mogelijk. Door de speciale technieken waar wij mee werken kunnen we onze kosten laag houden en dat merkt u weer in de prijs. Winst voor u en een beetje voor ons! Milieubewust, prijsbewust en snel klaar! Uiteraard met garantie.

Heeft u ook een lastige Schade?

Voorbeeld Bumper reparatie

Bumper scheur

Bumper las

Bumper plamuur

Bumper spuiten

Bumper klaar

Overige Herstel mogelijkheden

Veel voertuigen, zoals campers, caravans maar ook boten en zelfs scootmobiels bestaan vaak uit kunststof delen. Denkt u bijvoorbeeld aan bumpers en kappen. Kunststof kan vaak goed gerepareerd worden en dat is een uitkomst wanneer u bepaalde kappen of delen niet meer kunt bestellen of wanneer deze onderdelen erg duur zijn.
We repareren bij al uw voertuigen ook (lederen) bekleding of (kunststof) interieurdelen zoals een douchebak of aanrechtblad. Elke kleur kan gerepareerd worden en zelfs tot redelijk grote schades.
Caravanreparatiebedrijven maken ook regelmatig gebruik van onze speciale technieken. Rechtstreeks uw schade hier naartoe brengen kan u voordeel opleveren omdat er geen tussenpartij is. En ook hier geldt; milieu en prijsbewuster schadeherstel.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Verzekering

In principe kunt u voor alle schades aan uw voertuig bij ons terecht, van klein tot groot. Schades die u bij uw verzekeringsmaatschappij op wilt geven dienen vaak getaxeerd te worden. Wij verzorgen uiteraard ook uw taxatie en de afhandeling van uw schade met de verzekeringsmaatschappij.
Een aantal verzekeringsmaatschappijen zal u verwijzen naar een, door hun, aangewezen schadeherstelbedrijf. U bent hier echter niet toe verplicht en mag zelf beslissen waar u uiteindelijk uw schade naar toe brengt. Het is belangrijk dat u zelf een goed gevoel bij de reparateur heeft.
In overleg is vrijwel alle service op maat mogelijk, van de auto ophalen tot vervangend vervoer.
Informeert u naar de mogelijkheden

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
cosmicrepair.nl

Cosmic Repair

Seizoensweg 7
7532 SL Enschede
Tel : 053 – 478 57 52
Mob : 06 – 46 223 224
E-mail : info@cosmicrepair.nl
Kvk nr : 51652048
BTW nr : NL823288870B01
Rabobank : NL55 RABO 01067 56 877