Reparatie van Leer

Reparatie Leder of Vinyl

Wij bieden u de mogelijkheid om beschadigingen aan uw leer te herstellen. Met behulp van onze speciale smart repair techniek kunnen wij een scheurtje of gaatje in uw bekleding te repareren.

Beschadiging  aan je Bekleding ?

Mogelijkheden

Hierbij kunt u denken aan bekleding in uw voertuig maar het kan evengoed een buddyzit of een lederen stoel zijn. Tevens is het meestal mogelijk om krassen en (kleur) slijtageplekken weer te repareren. Wij gebruiken, waar nodig, speciale vulmiddelen voor de reparatie en spuiten de reparatieplek met behulp van een airbrush weer in de originele kleur.
Het is zelfs mogelijk om uw leder in een andere kleur te laten spuiten. Ook kan een lederen object in 2 kleuren gerepareerd en/ of gespoten worden. Omdat wij kleuren zelf mengen heeft u ruime keuze in de teint die u wenst. Een kleur op maat!
Prijzen:
Elke schade is anders dus is het moeilijk aan te geven wat een reparatie kost. Omdat wij u graag een volledig advies en een goede prijs willen geven zullen wij u, in de meeste gevallen, vragen ons de schade te laten zien. Het kan zijn dat u een schade heeft die wij hier niet genoemd hebben, neemt u gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden voor een reparatie te vragen.

cosmicrepair.nl

Cosmic Repair

Seizoensweg 7
7532 SL Enschede
Tel : 053 – 478 57 52
Mob : 06 – 46 223 224
E-mail : info@cosmicrepair.nl
Kvk nr : 51652048
BTW nr : NL823288870B01
Rabobank : NL55 RABO 01067 56 877

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP