Spotrepair

Lokaal bijspuiten = Spotrepair

Hierbij worden lakschades plaatselijk (bij) gespoten. Er hoeft dus geen demontage plaats te vinden en de schade wordt aan het voertuig gerepareerd. U kunt hierbij denken aan een geschaafde bumper, spatbordrand of een kras. Globaal geven wij altijd aan dat de schade niet groter moet zijn dan ongeveer een A4 formaat. Een spotrepair is ook niet op elke plek mogelijk. Midden op een motorkap of deur kan meestal geen spotrepair gedaan worden, aan randen of bumpers is dat vaak wel goed mogelijk. Om u een goed beeld te geven kunt u onderstaand voorbeeld hanteren.

Ook een Spotrepair nodig? 

Prijzen

Elke schade is anders dus is het moeilijk op afstand aan te geven wat een reparatie kost. Het hangt van een aantal factoren af zoals; de plek, de laksoort, etc. Omdat wij u graag een volledig advies en een goede prijs willen geven zullen wij u, in de meeste gevallen, vragen ons de schade te laten zien. Wij weten uit ervaring dat wij vrijwel altijd een voordelig tarief kunnen aanbieden.
KWALITEIT

De kwaliteit van bovenstaande reparaties is hoogwaardig en deze vorm van reparatie is een uitstekend alternatief voor het spuiten van hele delen als het om een kleine schade gaat. Zoals eerder genoemd is er vaak geen sprake van demontage en mede daardoor kunnen wij besparen op arbeidsuren waardoor wij u ook voordelige prijzen kunnen berekenen. Het kan daardoor soms een goed alternatief zijn om een schade zelf te betalen in plaats van het op te geven aan de verzekering. U ontvangt garantie op uw reparatie.

cosmicrepair.nl

Cosmic Repair

Seizoensweg 7
7532 SL Enschede
Tel : 053 – 478 57 52
Mob : 06 – 46 223 224
E-mail : info@cosmicrepair.nl
Kvk nr : 51652048
BTW nr : NL823288870B01
Rabobank : NL55 RABO 01067 56 877

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP